Jamieson Mliječno-kiselinske bakterije, tablete za žvakanje s okusom jagode, dvije milijarde aktivnih mliječno-kiselinskih bakterija

Jamieson Mliječno-kiselinske bakterije s okusom jagode dodatak su prehrani u obliku tableta za žvakanje. Svaka tableta sadrži dvije milijarde aktivnih mliječno-kiselinskih bakterija.

188,24 kn
Availability: Out of stock

U laboratorijima JAMIESON pobrinuli smo se da tablete za žvakanje očuvaju stabilnost i kakvoću do isteka roka, što znači, da ne zahtijevaju hlađenje i tako su idealne i za putovanja. Učinak Mliječno-kiselinskih bakterija ovisi o kvaliteti sojeva, zatim o broju mliječno-kiselinskih bakterija u samoj tableti za žvakanje i naravno o ispravnom načinu konzumacije Mliječno-kiselinskih bakterija.

Svaka tableta za žvakanje sadrži dvije milijarde aktivnih mliječno-kiselinskih bakterija iz 5 posebno kultiviranih bakterijskih sojeva.

NON-GMO, proizvod ne sadrži škrob, gluten, laktozu, umjetne boje, okuse i konzervanse.

Način primjene: Odrasli i djeca starija od 3 godine: žvakati 1 tabletu dnevno.

Uzeti minimalno 2-3 sata prije ili nakon antibiotika.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Sastav: 1 tableta
Bifidobacterium animalis subsp. lactis (UABla-12) 0,7† CFU**
Lactobacillus rhamnosus (UALr-18) 0,7† CFU**
Lactobacillus paracasei (UALpc-04) 0,3† CFU**
Lactobacillus acidophilus (***DDS®-1) 0,2† CFU**
Lactobacillus salivarius (UALs-07) 0,1† CFU**

Jedna kapsula sadrži 30 milijardi mliječno-kiselinskih bakterija CFU*   

Sastojci: Tvar za povećanje volumena: sorbitol, dekstroza; sladilo: sukroza, inulin; aroma jagode; tvar protiv zgrudnjavanja: silika, biljni magnezijev stearat; Bifidobacterium animalis subsp. lactis (UABla-12), Lactobacillus rhamnosus (UALr-18), Lactobacillus paracasei (UALpc-04), Lactobacillus acidophilus (DDS®-1), Lactobacillus salivarius (UALs-07); Tvar za zakiseljavanje: limunska kiselina; bojilo: prah soka cikle; tvar za zakiseljavanje: askorbinska kiselina

* garantirano do isteka roka trajanja, **CFU - jedinica formirana u koloniju
***DDS® je zaštićeni naziv od UAC Laboratorija.

U slučaju vrućice, povraćanja, krvi u stolici, dijareje ili jače abdominalne boli potrebno je konzultirati liječnika ili ljekarnika. Ukoliko se simptomi probavnog stresa (npr. dijareje) nastave, pogoršaju ili traju dulje od 3 dana, potrebno je prekinuti korištenje te konzultirati liječnika ili ljekarnika. Ne preporuča se korištenje proizvoda kod imunokompromitiranih pacijenata (AIDS, limfom, pacijenti koji dugotrajno koriste kortikosteroide).

Čuvati dobro zatvoreno na suhom i tamnom mjestu na temperaturi (15°C-25°C). Čuvati izvan dohvata djece.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Ukoliko se želi sačuvati najveća svježina i učinkovitost, preporuka je čuvati u hladnjaku.