Jamieson je posvećen poboljšavanju zdravlja i dobrobiti već od 1922. godine. Naše »360 Pure« obećanje predstavlja našu predanost premašivanjem industrijskih standarda kako bismo osigurali da su naši proizvodi najsigurniji, najčišći i najučinkovitiji na tržištu.

To je naše obećanje nama samima i, što je još važnije, vama.

»360 Pure« započinje visokokvalitetnim sastojcima

Naš sveobuhvatan postupak odabira osigurava da se u svim proizvodima koje proizvodimo koriste samo najbolji sastojci iz visokokvalitetnih izvora. Sami sastojci odabiru se koliko za ono što sadrže, toliko i za ono što ne sadrže - za mjesto i način uzgoja, berbe i obrade. To je jedan od razloga zašto nas potraga za sastojcima može odvesti širom svijeta.

»360 Pure« jamči apsolutnu čistoću proizvoda

Sastojci koje koristimo rigorozno se prate, provjeravaju i analiziraju. Prije nego što ih certificiramo za upotrebu, provjeravamo sastojke na nečistoće - teške metale, pesticide, otapala i mikrobiološke kontaminante, da nabrojimo samo neke. Dokumentacija prati svaki sastojak tijekom cijelog života. Dugo nakon što proizvod Jamieson stigne na policu ljekarne ili u ormariće korisnika, možemo svaki sastojak povezati s točnim datumom kada je došao u naše prostore te u kojoj je seriji bio korišten.

»360 Pure« znači aktivna snaga

Izloženost toplini i vodi tijekom proizvodnog postupka može utjecati na snagu proizvoda. Jamieson štiti snagu proizvoda primjenom postupaka ekstrakcije bez alkohola i otapala i suhog komprimiranja, koji sprečavaju razrjeđivanje i kontaminaciju.

360 Pure oslanja se na pametnu proizvodnju

Tijekom proizvodnje, kontrole protoka zraka sprječavaju križnu kontaminaciju. Oprema - vage, mikseri, strojevi za tabletiranje, oprema za premazivanje i analitički uređaji - rigorozno se čiste. Redovita kalibracija i dijagnostički testovi osiguravaju preciznost proizvodne opreme. Voda za obradu dolazi iz pročišćenog izvora. Jamiesonove male, pažljivo kontrolirane proizvodne serije osiguravaju da možete kupiti najsvježije - i najjače - proizvode bilo kojeg dana u tjednu.

»360 Pure« izdvaja Jamieson - i simbol je sigurnih, čistih i učinkovitih proizvoda kojima možete vjerovati.