Jamieson se dosljedno bira kao kanadska najpouzdanija robna marka vitamina, i to s dobrim razlogom: na sve brže rastućem tržištu mi se razlikujemo od drugih najsnažnijom obvezom da svojim kupcima osiguramo najčišća, najsigurnija i najučinkovitija dostupna prirodna rješenja za zdravlje.

NAŠI PROIZVODI

Jamieson ponosno nudi različite prirodne proizvode za poboljšanje zdravlja za cijelu obitelj, što obuhvaća sljedeće:

 • vitamine i minerale
 • dodatke prehrani, uključujući omega 3 masne kiseline
 • proizvode za bolju probavu
 • vitamine za djecu u razvoju.
 • biljne ekstrakte i biljne pripravke.

Naši proizvodi u cijelom su svijetu poznati po svojoj čistoći i potenciji. Naša najveća posvećenost kvaliteti koja se izražava putem obećanja „360 Pure“ jamči da naši proizvodi imaju najveću moguću kvalitetu. Saznajte više o našem obećanju 360 Pure ovdje.

JAMIESON: POVIJEST INOVACIJA

Kao pionir u području proizvoda za poboljšanje zdravlja Jamieson predvodi inovativnost proizvoda u Kanadi. Naša tvrtka posjeduje impresivan popis formula i sustava koji su prvi uvedeni na tržištu:

 • Prvi „megapotentni” vitamini
 • Serija probiotika za zaštitu gastrointenstinalnog trakta stabilnih za čuvanje na sobnoj temperaturi
 • Najmanja i najpotentnija minitableta kalcija

Prvi kanadski dodatak prehrani za zdravlje zglobova koji se uzimao u jednom tableti dnevno, a dokazano je ublažavao tegobe nakon 7 do 10 dana. Godine 2004. Jamieson je pomogao osnovati Ured za prirodne proizvode i proizvode za kupnju bez recepta za poboljšanje zdravlja (Natural and Non-Prescription Health Products Directorate, NNHPD). NNHPD je regulativno tijelo za prirodne proizvode za poboljšanje zdravlja u Kanadi, a predstavnici tvrtke Jamieson i dalje usko surađuju s njima na razvoju pravila i propisa kako bi se osiguralo da kanadski proizvodi za poboljšanje zdravlja budu sigurni, učinkoviti i kvalitetni.

PREDVODNICI U PODRUČJU ZAŠTITE OKOLIŠA

Mi u tvrtki Jamieson posvećeni smo poboljšanju zdravlja i dobrobiti nas svih, a to se prirodno odnosi i na naš okoliš. Naše ekološke inicijative osiguravaju:

 • da ćemo zadovoljiti sve domaće i međunarodne ekološke propise te, do praktično primjenjive razine, primjenjivati inicijative koje premašuju zahtjeve državnih tijela
 • da ćemo razmotriti utjecaj novih proizvoda, pakiranja, tehnoloških rješenja i radnih postupaka na okoliš
 • da ćemo poticati zaštitu iznutra i izvana, putem odnosa sa svojim poslovnim partnerima, dobavljačima i kupcima

JAMIESON DILJEM SVIJETA

Iz svojih ureda u Kanadi tvrtka Jamieson utječe na život potrošača diljem svijeta. Naši se proizvodi distribuiraju u više od 45 zemalja, a posvećeni smo rastu i novim mogućnostima u području distribucije, akvizicija i strateških saveza. Kao istinski multinacionalna i multilokalna korporacija , Jamieson pruža obilje međunarodnog znanja i regionalne ekspertize kako bi zadovoljila svoje kupce.