Jamieson Omega 3 tablete za žvakanje za djecu 30mg

Jamieson Omega-3 tablete za žvakanje za djecu dodatak je prehrani s idealnom omjerom DHA i EPA koje su bitne za normalan rast i razvoj djeteta.
142,88 kn
Availability: In stock

Omega 3 tablete za žvakanje za djecu prirodnog okusa (jagoda-banana, naranča i limun), koji ne sadrže aspartam, konzervanse te umjetne arome i bojila. Sadrže esencijalne omega-3 masne kiseline s idealnim omjerom DHA i EPA. Esencijalne masne kiseline nužne su za normalan rast i razvoj djeteta. Farmaceutski su testirani da ne sadrže teške metale, poliklorirani bifenil (PCB), dioksine, živu, srebro i olovo.

Proizvod ne sadrži soli, gluten, laktozu, umjetna bojila, arome i konzervanse.

Način primjene: djeca starija od 4 godine 1- 4 tablete dnevno

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Sastav: 1 tableta (=dnevna doza) 4 tablete (=najveća preporučena dnevna doza)

Molekularno destilirano riblje ulje (tuna),

 

Omega-3 masne kiseline - od kojih:

Eikozapentaenska kiselina (EPA)

Doksaheksaenska kiselina (DHA)

113,5 mg

 

30 mg

5 mg

25 mg

454 mg

 

120 mg

20 mg

100 mg

Sastojci: Molekularno destilirano riblje ulje (tuna), omega 3 masne kiseline eikozapentaenska (EPA) i doksaheksaenska kiselina (DHA), glukozni sirup, saharoza (sladilo), limunska kislina, želatina, prirodna aroma (jagoda, banana, naranča, breskva, zelena jabuka), prirodne boje (mrkvin sok, anato), kokosovo ulje, sredstvo protiv prianjanja (brazilski
palmin vosak)

Čuvati dobro zatvoreno na suhom i tamnom mjestu na temperaturi (15°C-25°C).

Čuvati izvan dohvata djece.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.