Jamieson Vitamin D 1000 IU, 80 kapsula

Jamieson Vitamin D (kolekalciferol) 25 μg (1,000 IU) je dodatak prehrani koji sadržava patentirani QUALITM-D, prirodni vitamin D3. Dostupno i u manjem pakiranju od 80 kapsula.

83,16 kn
Availability: In stock

Vitamin D pridonosi očuvanju kostiju i zuba, mišićnoj funkciji, funkciji imunološkog sustava, apsorpciji kalcija i fosfora, razini kacija u krvi i sudjeluje u diobi stanica. Kapsule omogućavaju lakšu konzumaciju i bolju apsorpciju budući da je punilo kapsule izrađeno od kokosovog ulja najviše kvalitete s visokim udjelom srednjelančanih triglicerida, koji poboljšavaju apsorpciju prirodnog vitamina D3. Odaberite prirodno i kvalitetno.

Proizvod ne sadrži škrob, laktozu, gluten, umjetne boje, okuse i konzervanse. Sadrži Quali-D, svjetsku inovaciju, prirodni vitamin D3. Dobiven je iz lanolina i proces je prativ od farme do konačnog proizvoda bez ispitivanja na životinjama.

 

Proizvod nije primjeren za vegane.

Način primjene: Popiti 1 kapsulu dnevno Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Sastav: 1 kapsula % PU*
Vitamin D3 (kolekalciferol) 25 μg (1,000 IU) 500%

*PU =preporučeni dnevni unos

 

Sastojci: tvar za povećanje volumena: ulje srednjelančanih triglicerida, želatina; tvar za zadržavanje vlage: glicerol, pročišćena voda; vitamin D3 kao kolekalciferol.

Čuvati dobro zatvoreno na suhom i tamnom mjestu na temperaturi (15°C-25°C).

Čuvati izvan dohvata djece.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.