Jamieson Kurkuma 550 mg, kapsule

Jamieson Kurkuma 550 mg dodatak je prehrani koji sadrži visok udio prirodnih sastojaka kurkumina.

135,32 kn
Availability: In stock

Kurkuma je tradicionalni indijski začin koji svoje djelovanje na organizam skriva u ekstraktu korijena, u kurkuminoidima. Proizvod sadrži visok udio prirodnih sastojaka kurkumina s posebno visokom bioraspoloživošću i sadržajem kurkuminoida. Ekstrakt kurkume (550 mg) dobiva se patentiranim postupkom iz 2500 mg kurkume standardizirane vrijednosti od 95% kurkuminoida. Kurkuminoidi su zaštićeni u omotnici vegetarijanske kapsule, tako da dospiju do stijenke crijeva, gdje se učinkovito apsorbiraju.

Proizvod ne sadrži soli (NaCl), šećer, škrob, gluten, laktozu, umjetne boje i arome.

Način primjene - odrasli: 1 kapsula dnevno.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Sastav u 1 kapsuli (=dnevna doza):

1 kapsula 

Kurkuma (Curcuma longa, rizom)

500 mg

Ekstrakt kurkume (Curcuma longa, rizom (50:1))

ekvivalentno 2500 mg suhe biljne droge, standardizirane na 95% kurkuminoida

50 mg

Sastojci: kurkuma (kao rizom); tvar za povećanje volumena: celuloza; tvar za poliranje: u vodi topiva celuloza; kurkuma (kao ekstrakt rizoma); tvar protiv zgrudnjavanja: biljni magnezijev stearat, silicijev dioksid. 
 

Potrebno je savjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom ukoliko se simptomi nastave ili pogoršaju, te ukoliko ste trudni ili ako imate žučne kamence, začepljenje žučnih kanala, čir na želucu ili previše želučane kiseline.


Čuvati dobro zatvoreno na suhom i tamnom mjestu na temperaturi (15°C-25°C).
Čuvati izvan dohvata djece.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.