Jamieson Željezo 50mg, tablete s produljenim oslobađanjem

Jamieson Željezo 50mg je dodatak prehrani u obliku tableta s produljenim oslobađanjem koji omogučava raspodijeljeno doziranje prirodnog oblika željeza u tijelo.
112,64 kn
Availability: Out of stock

Željezo ima ulogu u razvoju crvenih krvnih stanica i hemoglobina, prijenosu kisika u tijelu i funkcioniranju imunološkog sustava. Doprinosi oslobađanju energije u metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti. Jamieson Željezo 50mg je dodatak prehrani dobiven iz prirodnog željezovoga glukonata (447mg), koji ima iznimno veliku apsorpciju. Velika prednost dodataka prehrani leži u sastavu tablete. Omogućuje produljeno otpuštanje od 6-8 sati. To znači da se u razdoblju od 6-8 sati postepeno apsorbiraju manje količine elementarnog željeza u sat vremena (cca. 6g-8g na sat). Inovacija znači da povećavamo stupanj apsorpcije željeza, istodobno eliminirajući neželjene učinke probavnih problema (zatvor), koji se često pojavljuju
u proizvodima bez ove inovacije.

Upozorenje: Količina željeza sadržana u ovom pakiranju može ozbiljno naškoditi djeci. U nekim slučajevima može doći do povraćanja, dijareje ili konstipacije. Trudnice, djeca i dojilje trebaju se savjetovati s liječnikom prije početka uzimanja.

Ne sadrži soli (NaCl), gluten, laktozu, umjetne boje, okuse i konzervanse.

Način primjene: Popiti 1 tabletu dnevno

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Sastav: 1 tableta % PU*
Željezo (željezo-glukonat) 50 mg 333 %

Sastojci: željezo glukonat, celuloza, vodotopiva celuloza, hidroksipropil celuloza, sorbitol, silicijev dioksid,
magnezijev stearat (biljni), prirodno ulje metvice.

Ne sadrži soli (NaCl), gluten, laktozu, umjetne boje, okuse i konzervanse.

*PU =preporučeni dnevni unos

Čuvati dobro zatvoreno na suhom i tamnom mjestu na temperaturi (15°C-25°C).

Čuvati izvan dohvata djece.

Količina željeza sadržana u ovom pakiranju može ozbiljno naškoditi djeci. U nekim slučajevima može doći do povraćanja, dijareje ili konstipacije. Trudnice, djeca i dojilje trebaju se savjetovati s liječnikom prije početka uzimanja.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.